Skip to main content

Over zwager Klaas

Klaas leerde ik kennen dat ik 19 jaar was. Ik kreeg verkering met zijn grote broer Gerrit. Klaas was toen 14 jaar. Hij had al 2 zussen maar een snoar met een Cita vond hij zeer interessant.

Efteling

Klaas en kleine broertje Fokke hadden het geluk dat ze met ons dagjes uit mochten. We scheurden naar de Efteling met 180 km. Na een gezellig dagje en een patatje met frikandel zei ik tegen hem gooi jij even alles weg, dit nam hij wel erg serieus en gooide het dienblad met het afval in de prullenbak.

Knippen en knallen

Mirjam knipt Klaas
Knippen

Ook ging ik in de verkeringstijd met hun mee op vakantie maar Klaas had toen nog een flinke bos haar en mocht toen al de schaar erin zetten, later haalde ik de tondeuse er nog vaak overheen. Ook herrinner ik me de avond van oud en nieuw hij liep de hele avond al te knallen maar toen was me daar een harde knal en niet veel later stond hij daar met een ontplofde tas om zijn nek. Gelukkig was het goed afgelopen.

Vreemdesnuuten

Je maakte toen al van alles met hem mee. Zo ook die keer dat hij zich had opgegeven om een Amerikaanse jongen Bill genaamd een paar dagen in huis te nemen. Daar begon het toen al mee en daarna zat er nog menigmaal een vreemde snuit aan de tafel bij de familie Barends. Zo ook nog een paar weken geleden nog een Koreaan aan tafel zat en er bijna in bleef na het eten van een zeer hete peper.

Ome Klaas

Baby Lub
Met Lub

Klaas werd op zijn 19de voor het eerst oom van onze Lub hij kon zijn geluk niet op hij was zo trots. Later toen de kinderen wat groter waren haalde hij ze iedere 2de feestdag op om iets leuks met ze te gaan doen.

Tot slot …

Klaas neemt ook maar al te graag familieleden mee op reis diverse neven en nichtjes heeft hij al op sleep touw genomen. Maar zijn snoars die wachten nog op een uitnodiging om met hem in het vliegtuig te stappen.
Klaas ik wens je nog veel goede en gezonde jaren toe en ik hoop dat je je dochter ook eens mag ophalen om je mooie geboorte dorp aan haar te laten zien.

Mirjam


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog meer lezen