Skip to main content

Marcella Barends

Een aantal jaar na Jacob Gnodde kwam er eindelijk weer een klein nichtje voor ome Klaas bij in 2007. Best wel leuk natuurlijk want precies in die tijd werd alle technologie steeds beter. En ome Klaas wou altijd het nieuwste van het nieuwste. En ja hoor Marcella was op de aarde en een van de eerste dingen die ze zag was de camera van ome Klaas want wie wil er nou niet een gave Youtube film als je net bent geboren?

Daar bleef het dan ook niet bij. Naar mate Marcella ouder werd, werden steeds bij bes allemaal stukjes van haar gefilmd en zeg nou eerlijk nu is het steeds leuker als je het allemaal terug kan kijken waar ik ome Klaas stiekem soms nog wel een beetje dankbaar voor ben dat ik nog zoveel kan zien van mijn kindertijd. Na mijn 8e zijn we wel gestopt want toen was ik helaas niet meer schattig genoeg. Of waren mijn zusjes wellicht schattiger? Ome Klaas was ook de eerste Urker met een ipad. Die had hij speciaal uit Amerika geïmpoteerd. Drie keer raden wie er het meest met die ipad heeft gespeeld.

Bertine

En ook de vele citytrips met mijn ome klaas en mijn beste vriendin Bertine of met nicht Emma en bes Barends weet ik nog heel veel van. Ik was zeven jaar had nog nooit in een vliegtuig gezeten dus dan maakt ome Klaas wel even een plannetje. Even naar Parijs in het vliegtuig. Ik keek mijn ogen uit met al die mannetjes bij de eiffeltoren in Parijs en in de metro’s daar.

Ook later de citytrips naar Londen en Milaan met mijn beste vriendin Bertine waren super gaaf want als je ome Klaas mee hebt dan krijg je veel te zien en de beste plekjes van de stad worden dan bezocht. Ook ’s avonds weet je dat je altijd je buikje hebt gevuld met ome Klaas en aan het einde van de citytrip weet je zeker dat je helemaal niks hebt gemist! Op nog veel meer reisjes ome Klaas en gefeliciteerd!!


Nog meer lezen