Skip to main content

Rosalie Barends

“Die oom van jou waar je mee naar LA bent geweest?“ ja diezelfde oom wordt nu 50 jaar. De oom die bijna al mijn dromen waar heeft laten komen.

Disneyland (eerste reis met Ome Klaas) 2021

Disney Parijs

Het begon toen ik een jaar of 10 was. Ik wou zo graag naar Disneyland en Ome Klaas zei ook nou dat gaan we een keer doen. Toen ik 11 jaar was, was het zover we gingen naar Disneyland en niet met de Trein niet met de Auto maar met het Vliegtuig !! Ome Klaas neemt natuurlijk altijd iemand mee. Dus gingen we naar Disneyland met een ploeg van 8. Met Lub, Deborah, Talitha, Marcella, Lub, Senaya, ik (Rosalie) en Ome Klaas natuurlijk. We sliepen met z’n allen op 1 kamer gezellig natuurlijk, maar voor wie het nog niet wist Ome Klaas kan lekker snurken. Iedereen dus de hele nacht waker, behalve ome Klaas zelf. Natuurlijk hadden we wel veel lol met elkaar. En in Disneyland ook, het was super leuk en gezellig. Maar die rijen waren wel eens een uur of langer, dus kocht Ome Klaas maar een Fastline pas en kon je de rijen overslaan. We hebben veel meegemaakt die reis maar het was het geld waard.

Los Angeles 2022-2023

Universal

“Haal een 9 voor engels en je mag met mij mee “ zei ome Klaas altijd. Ik zat in de 1ste en wou zo graag naar Los Angeles maar ja daar moet je wat voor doen. Ik stond goed genoeg voor Engels vond Ome Klaas dus gingen we dan ook echt naar Los Angeles, mijn Vader would ook wel graag mee dus die heeft ook geboekt. Eindelijk was het zo ver 29 Dec 2022 we gingen naar Los Angeles. Wel een stukje vliegen maar dat maakte niks uit. Het was super gaaf. Ome Klaas wist dat ik van Disney hou dus gingen we ook naar Disneyland Anaheim. We wouden op een andere dag gaan maar dat kwam toch niet zo goed uit, we wouden op een andere datum. Dat lukt natuurlijk niet zomaar dus moet je even een smoesje bedenken om erin te komen. Gelukkig is Ome Klaas daar goed in dus konden we DisneyLand in!! Ome Klaas had Disneyland wel gezien en ging ergens anders heen. Dus ik en me vader naar Disneyland het was super leuk. In de avond wou Ome Klaas ons ophalen. Hij had onze kaartjes ook op zijn telefoon staan. Ome Klaas is zo slim en ging met mijn vader zijn kaartje erin en het lukte! Dus zat Ome Klaas gratis in Disneyland. We gingen nog even bij het vuurwerk kijken en nog snel 2 attracties in en gingen we weg. Ook op een dag wou Ome Klaas de Joshua tree bekijken. Op weg daar naartoe zagen we een hele grote Outlet dus gingen we natuurlijk op de terug weg naar de Outlet daar kocht Ome Klaas natuurlijk ook een mooie Michael Kors tas voor me moeder en een mooie knip voor Bes en voor me tantes.  Ook was er een North Face winkel en kreeg ik een mooie jas. Onze Reis was helemaal geslaagd.

London 2023

London

Ome Klaas wist dat ik fan was van ABBA en kwam erachter dat je in London “ABBA VOYAGE” had, natuurlijk moesten we daar naartoe en Ome Klaas had dat geboekt. Maar ja je moet wel naar London toe dus zouden we een 3daagse trip doen. Maar natuurlijk om naar ABBA te gaan moet je wel een leuk outfitje hebben. Dat heeft Ome Klaas ook allemaal voor me betaald zodat ik er geweldig uit zou zien ! Toen we terug wouden van London naar Schiphol zaten we daar 3 uur in de  VIP lounge te wachten. Ome Klaas houdt niet van te laat komen! Toen we eindelijk in het vliegtuig zaten. Moesten we wel lang wachten. De stewardess riep om dat we nog even 10 minuutjes moesten wachten. Uiteindelijk kwam eruit dat we uit het vliegtuig moesten want hij deed het niet. Toen we eruit waren, zagen we veel mensen die flink in de stress zaten, ook toevallig een vrouw met een trouwjurk. We moesten nog een nachtje blijven in London. Natuurlijk boek je dan een duur hotel, KLM betaalt het toch dus zaten we daar in London in een duur hotel. We hadden een kamer geboekt met 2 aparte bedden, maar we kregen 1 groot bed. Wij gingen naar de incheck-balie om dat te melden, toen kreeg ik een hotel kamer voor me alleen ! Dus lag ik daar op me eentje in een kamer in London. De volgende dag moesten we ons vermaken dus gingen we shoppen. Ik kreeg een nieuwe Nike trui en ome Klaas had een voetbalshirtje voor Lub gekocht. Gelukkig deed het vliegtuig het deze keer wel en konden we weer naar Nederland. Weer een onvergetelijke vakantie!


Nog meer lezen